Det forunderlige, det deilige og det altoppslukende ved fluefiske. // Foto: Joakim Andreassen

Den fineste julegaven til fluefiskeren blir ikke laget på et samlebånd

Det beste du kan gi til noen du kjenner som brenner for hobbyen og livsstilen som fluefiske er, blir ikke produsert på en fabrikk i Kina. Men av mennesker som brenner for å skape gode opplevelser med svært begrensede midler.

Kjære Oppstrøms-leser,

Tusen takk for følget i 2022. Hver eneste leser er gull verdt for oss, og redaksjonen er full av takknemlighet for at du er med på å holde liv i Norges eneste fluefiskemagasin.

Å etablere et magasin har nemlig sine utfordringer. Skribenter og fotografer skal overtales til å stille opp, distribusjonsløsninger skal på plass og trykkerier skal krangles med. 

Et 2023 fylt med selvsikkerhet (av den gode sorten)

Nå føler vi imidlertid at magasinet begynner å bli ganske solid, med et bredt spekter av gode saker om fluefiske – både fra Norge og fra utlandet. Før 2023 har vi samlet sammen flere av Skandinavias beste fluefiskeskribenter og -fotografer. Vi har planlagt en rekke profilintervjuer, featuresaker og spalter som vi gleder oss til å produsere og dele med dere.

Vi er så selvsikre på den kommende årgangen om at vi er overbeviste om at et Oppstrøms-abonnement vil være en ideell julegave. Det være seg til en tante, en pappa, en søster eller en fjern fetter som fisker med flue eller bare er friluftsinteressert.

Kjøper du et gaveabonnement, får du tilsendt et gavekort som du kan printe ut, pakke inn og legge under treet. Eller så kan du velge å sende gavekortet direkte til mottaker. I form av en digital versjon. Mulighetene er der med andre ord.

Langt mer enn bare en gave til noen andre

Ved siden av å være en fin julegave, vil du gjennom gaveabonnementet bidra til at Oppstrøms kan fortsette å produsere stadig bedre stoff om alt det forunderlige, det deilige og det altoppslukende ved fluefiske.

Vi mottar ikke noe pressestøtte eller støtte generelt, og har minimalt med annonseinntekter. Det er folk som dere som holder hjulene i gang. Skandinavisk fluefiskekultur er ikke noe mer enn det vi gjør den til selv.

Verdens beste fluefiske-julegave kjøper du här. Så fremt du ikke bare velger å kjøpe et abonnement i julegave til deg selv vel å merke.

Julehilsener fra Oppstrøms-redaksjonen!