Den stiligste i elva?

Caps er noe en hver fluefisker har et forhold til, og her serverer vi det vi mener er en godbit (i svært begrenset opplag). For å si det svært enkelt: Det er lite å tjene på fluefiskejournalistikk. Annonsørene glimrer med sitt nærmest totale fravær, og de få som ikke gjør det forventer å få ting tilnærmet gratis. Så hva gjør man da? Enten lar man journalistikken dø, og hengir seg til bitterhetens evige favn. Eller så lager man caps, og selger den til moteriktige fluefiskere med et håp om at det kan generere en aldri så liten dæsj kroner i kassa. Om ikke for å dekke en årslønn, så i hvert fall som en motivasjonsfaktor. Og for å kunne investere i mer kule produkter med Oppstrøms-logo på i fremtiden yey! Mer info under bildet. [caption id="attachment_2782" align="alignnone" width="1024"]opstrms_x_rural_trucker_01 Vi vet du digger den! // Foto: Ruralstuff.no[/caption] I den anledning har vi teamet opp med Rural. Resultatet er en helt unik collab-caps, som er bygget på den tradisjonelle Patagonia Trucker-"lesten". Altså trucker-passform uten mesh-stoff bak, og en slags snapback meets trucker med andre or...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ UPSTRM+.

You can try for ONE MONTH for 5 KRONER (aprox $0,5).

UPSTRM+ only costs 49 kroner (aprox $5) per month. Alternatively, you can support independent journalism by purchasing pakken the package that also includes Scandinavia's finest print magazine. It's your choice.

Go here to see all options, or log in here if you're already a subscriber.

P.S.: Our digital subscription costs less than a slightly fancy cup of coffee per month and grants you access to all new articles and a rich archive on fly fishing and fly fishing culture (for now mainly in Norwegian and Swedish).

Don't have an account yet? Create one completely free here.

By using 1-step registration or creating an account, you consent to Oppstrøms AS's privacy policy.