Den stiligste i elva?

Caps er noe en hver fluefisker har et forhold til, og her serverer vi det vi mener er en godbit (i svært begrenset opplag). For å si det svært enkelt: Det er lite å tjene på fluefiskejournalistikk. Annonsørene glimrer med sitt nærmest totale fravær, og de få som ikke gjør det forventer å få ting tilnærmet gratis. Så hva gjør man da? Enten lar man journalistikken dø, og hengir seg til bitterhetens evige favn. Eller så lager man caps, og selger den til moteriktige fluefiskere med et håp om at det kan generere en aldri så liten dæsj kroner i kassa. Om ikke for å dekke en årslønn, så i hvert fall som en motivasjonsfaktor. Og for å kunne investere i mer kule produkter med Oppstrøms-logo på i fremtiden yey! Mer info under bildet. [caption id="attachment_2782" align="alignnone" width="1024"]opstrms_x_rural_trucker_01 Vi vet du digger den! // Foto: Ruralstuff.no[/caption] I den anledning har vi teamet opp med Rural. Resultatet er en helt unik collab-caps, som er bygget på den tradisjonelle Patagonia Trucker-"lesten". Altså trucker-passform uten mesh-stoff bak, og en slags snapback meets trucker med andre or...

FOR Å LESE DENNE SAKEN MÅ DU ABONNERE PÅ OPSTRMS+.

Du kan prøve i ÉN MÅNED for 5 KRONER.

OPSTRMS+ koster bare 49 kroner måneden. Eller så kan du støtte opp om uavhengig journalistikk og kjøpe pakken som også inkluderer Skandinavias fineste papirmagasin. Du velger.

Gå hit for å se samtlige alternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

PS: Digitalabonnementet vårt koster mindre enn en litt fancy kopp kaffe i måneden, og gir deg tilgang til alle nye saker og et rikholdig arkiv om fluefiske og fluefiskekultur.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Oppstrøms AS sin personvernerklæring.