Den stiligste i elva?

Caps er noe en hver fluefisker har et forhold til, og her serverer vi det vi mener er en godbit (i svært begrenset opplag).

For å si det svært enkelt: Det er lite å tjene på fluefiskejournalistikk. Annonsørene glimrer med sitt nærmest totale fravær, og de få som ikke gjør det forventer å få ting tilnærmet gratis.

Så hva gjør man da?

Enten lar man journalistikken dø, og hengir seg til bitterhetens evige favn. Eller så lager man caps, og selger den til moteriktige fluefiskere med et håp om at det kan generere en aldri så liten dæsj kroner i kassa. Om ikke for å dekke en årslønn, så i hvert fall som en motivasjonsfaktor. Og for å kunne investere i mer kule produkter med Oppstrøms-logo på i fremtiden yey!

Mer info under bildet.

opstrms_x_rural_trucker_01
Vi vet du digger den! // Foto: Ruralstuff.no

I den anledning har vi teamet opp med Rural. Resultatet er en helt unik collab-caps, som er bygget på den tradisjonelle Patagonia Trucker-“lesten”. Altså trucker-passform uten mesh-stoff bak, og en slags snapback meets trucker med andre ord. Fluemønsteret er et unikt design kreditert vår egen in-house designer, og har tidsriktig logo-patch (som seg hør og bør i disse hipster-tider). Laget i meget begrenset opp selvsagt.

Så skaff deg Rural x Oppstrøms-cap da vel! Og støtt både Rural og oss, samtidig som du/eller den du gir den til ser kul ut i elva neste sesong.

Kjøpes HER.