Redaksjon

Erik J. W. Eriksen

Erik J. W. Eriksen

Designer/AD

Rogalending bosatt på Nesodden. Sjefsdesigner med øye for detaljer. Liker svart/hvitt-bilder, fotokunst, typografi og rene linjer. Seiler og klatrer. Og fluefisker med smått ujevne mellomrom. Har egen urtehage.

Joakim Andreassen

Joakim Andreassen

Ansvarlig redaktør

Fotojournalist og skribent. Fra Rogaland, men bor i Troms. Kverulant og naturelsker. Lidenskapelig opptatt av ørretfiske og stisykling. Plages nevneverdig av by og høy konsentrasjon av mennesker. Smått nomadisk og rastløs. Alltid litt bitter.

Andreas Lium

Andreas Lium

Redaktør

Sindig Hakadøl med en maskinell tilnærming til ørretfiske. Diplomatisk type med en forkjærlighet for ørret, tunge løft og våpen. Kanskje norges beste fluebinder, selv om han ikke vil innrømme det selv. Får alltid størst og mest fisk. Tar sjelden telefonen.

Andreas Rottem

Andreas Rottem

Journalist (Danmark)

Retoriker fra Danmark med norske aner. Jobber i Danmarks sportsfiskerforbund. Sjøørretfisker som alle andre dansker, men tar regelmessige turer til Norge på sommerstid for å finne brun ørret. Behersker både norsk og dansk som skriftspråk.

Erik Roan

Erik Roan

Skribent

Jakt- og fiskegal Bardudøl med bosted på Finnsnes. Ekstremt glad i å være ute, og usedvanlig flink til å få det til sett i lys av han både har to unger og to hunder (av typen Pointer). Meget opptatt av utstyr, og tester ting for Oppstrøms. Kverulant av natur.

Erlend Welde

Erlend Welde

Skribent

Redaksjonens testansvarlige. Tobarnsfar fra Harstad og adjunkt med opprykk i det norske skolevesen. Fisker både laks og ørret, men kaller seg ikke laksefisker. Har en tendens til å få stor ørret i hjemlige trakter selv om han sjelden har tid til å fiske. Utpreget evne til å stoppe usaklige diskusjoner.

Christian Figenschou

Christian Figenschou

Skribent

Legendarisk blogger fra internettets spede oppstart. Kanskje den skarpeste pennen i norsk fluefiske, selv om han sjelden tar den frem. Tidligere IT-mogul. Bosatt i Oslo, og glad i tropisk fluefiske og lakseløst laksefiske.

Knut Johan Ruud

Knut Johan Ruud

Skribent

Asker-gutt bosatt i Røyken. Liker ørretfiske med familien bedre enn noe annet, og trives dårlig når det ikke fanges. Glad i dårlige biler og amerikanske RVs. Elsker "bætis" og hater andre fangemenn som fanger i elvene han fisker i. Foredragsholder og skribent med nese for nisjesosiologiske karaktertrekk.

Martin Eek Burud

Martin Eek Burud

Skribent

Ydmyk østlending bosatt i Drammen med kone og ørten unger. Bruker store deler av ledig tid til å drømme seg bort til vakende fisk og fritid. Sistnevnte er noe han har lite av, og er også det han skriver mest om. Kjent fra Vak som "Stuefiskeren", og kanskje den blideste fluefiskeren i Norge sett i lys av antall fisketimer.

Svein Røbergshagen

Svein Røbergshagen

Skribent og orakel

Dokka-mannen som uten tvil er en av norges mest kunnskapsrike fluefiskere. Behersker alt fra lett brunørretfiske til survival-inspirert steelhead-fiske i BC. Lidenskapelig opptatt av bøker, og kan filosofere over livets store og små spørsmål i timesvis. Ydmyk læremester som vet å servere gode råd.