press.nikon.no

Kompakt utfordrer fra Nikon

Nikon entrer actionkamera-markedet med deres vanntette og robuste KeyMission 360. Det perfekte verktøyet for fluefiskeren?

Med muligheter for opptak  i 360 grader i såkalt 4K UHD-kvalitet, gjør Nikon da «avansert teknologi tilgjengelig for folk flest», og produsenten hevder at dette er et kamera som er utviklet for å takle alle forhold som forventes av et actionkamera, da inkludert kvalitetene til bestselgeren GoPro.

Kameraet har bildesensor og objektiv på begge sider av kameraet, for å skape et høyoppløselig og realistisk resultat i 360 grader.

KeyMission 360 er ellers vanntett ned til 30meter uten separat undervannshus. I tillegg skal kameraet være meget robust, og vil takle støv, kulde og støt godt. Fall fra drøye to meters høyde skal ikke være noe problem. Effekten av kamerabevegelser skal reduseres takket være elektronisk vibrasjonsreduksjon (VR) som aktiveres via apper.

Prototypen av KeyMission 360 vises frem for første gang under CES-messen i Las Vegas mellom 6. og 9. januar. Kameraet og ekstrautstyr blir tilgjengelig i løpet av våren i utvalgte land, men ikke i Norge i første omgang(!). Filmsugne fluefiskere som vil skaffe seg dette før sesongen braker løs må da antakeligvis shoppe i utlandet.

Mer på Nikon sine hjemmesider.

More Stories
Konferanse for villaksen